Σας υποδεχόμαστε στις Μούσες μας, «Τρικάλων Μούσες» στα Τρίκαλα Κορινθίας μοναδικής αισθητικής με προσεγμένη την κάθε λεπτομέρια. Έξι πέτρινες σουίτες αγναντεύουν τον Κορινθιακό και τις κορυφές της Ζήρειας και σε παρασύρουν σε κόσμους μακρινούς σαν ο χρόνος να σταμάτησε εκεί. Καθεμιά έχει το όνομά της, καθένα με ύφος ξεχωριστό.

Ευτέρπη Art Suite

H μαγική και άνετη επίπλωση η απεριόριστη θεα ο συνδυασμός χρωμάτων κάνουν την διαμονή σας στην σουίτα «Ευτέρπη» αξέχαστη Διαθέτει σαλόνι τζάκι l.c.d.,καφετιέρα μπουρνούζια μπάνιο με τζακουζι καλλυντικά priza Και σε αυτή τη σουίτα η ένδυση είναι coco mat.

Περισσότερα:

Ερατώ Art Suite

Mια μικρή σκηνογραφία ένας συνδυασμός χρωμάτων μια γλυκιά θαλπωρή είναι αυτά που κυριαρχούν στην σουίτα «Ερατώ» Διαθέτει καθιστικό τζάκι τζακουζι lcd μινι μπαρ σεσουάρ μπουρνούζια καλλυντικά priza η ένδυση και το στρώμα είναι coco mat.

Περισσότερα:

Καλιόπη Art Suite

Mια μικρή και λιτή σουίτα και ένας συνδυασμός χρωμάτων μια γλυκιά θαλπωρή είναι αυτά που κυριαρχούν στην σουίτα «Καλιόπη» Διαθέτει καθιστικό, lcd μινι μπαρ σεσουάρ μπουρνούζια καλλυντικά priza η ένδυση και το στρώμα είναι coco mat.

Περισσότερα:

Πολύμνια Art Suite

Τα ξύλινα δοκάρια στο φυσικό χρώμα το υδρομασάζ χαμάμ η ησυχία η καλόγουστη διακοσμηση είναι αυτά που κάνουν την διαμονή σας στην σουίτα «Πολύμνια» μοναδική Πουπουλένια παπλωματά στρωματά και ένδυση coco mat Τζάκι μπουρνούζια καλλυντικά priza καφετιέρα σεσουάρ l.c.d. κάνουν την Πολύμνια να κλέβει την παράσταση.

Περισσότερα:

Τερψιχόρη Art Suite

Ένας μικρός πύργος με θεα που θυμίζει πίνακα ζωγραφικής και το μόνο που ακούς είναι το νερό από το τζακουζι, η ξύλινη σκάλα που σε ανεβάζει στην κρεβατοκάμαρα ,με τα Πουπουλένια παπλωματά την coco matένδυση είναι αυτά που σε γαληνεύουν στην σουίτα «Τερψιχόρη» Και κάνουν την διαμονή σας παραμυθένια.

Περισσότερα:

Θάλεια Art Suite

Σουίτα «Θάλεια» – βρείτε καταφύγιο σε μια ευρύχωρη και καλαίσθητη σουίτα. Η φροντισμένη διαρυθμηση δένει αρμονικά με το γύρω περιβάλλον προσφέροντας την ευκαιρία σε όσους το επιθυμούν να βιώσουν πραγματικά τον πλούτο της φύσης . Η Θάλεια αποτελείται από δυο κρεβατοκάμαρες καθιστικό τζάκι μπάνιο με τζακουζι l.c.d.καφετιέρα μπουρνούζια καλλυντικά priza.ένδυση και τα στρώματα είναι coco mat.

Περισσότερα: